Kwaliteit

Psychologiepraktijk Axcensa werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van werken. Evaluatie van de behandeling behoort tot de standaard praktijk. Ook is er intern geregeld overleg hoe zaken verbeterd kunnen worden. Is niet alles je even duidelijk, stuur dan gerust een mail naar mirjam.terriet@axcensa.nl Maar er is nog meer…

Kwaliteit

Om zorg te mogen leveren onder de Zorgverzekeringswet hebben wij een kwaliteitsstatuut. In dit statuut komt tot uitdrukking op welke manier wij werken om kwalitatief goede zorg te leveren. Daarnaast beschrijven wij onze kwaliteitsstandaarden, generieke modules en/of zorgstandaarden en vermelden wij onze structurele samenwerkingspartners.

Hier kun je ons kwaliteitsstatuut downloaden:

 

Download
Kwaliteitsstatuut ggz
Goedgekeurd kwaliteitsstatuut ggz.pdf
Adobe Acrobat document 140.0 KB

Privacy

Wij hechten veel waarde aan een heldere en transparante privacy policy. Alle cliëntgegevens worden vertrouwelijk behandeld; de psycholoog heeft een geheimhoudingsplicht. Informatie over een behandeling, ingevulde vragenlijsten, uitgevoerde opdrachten, reacties van de behandelaar, maken deel uit van het psychologisch dossier waarop deze geheimhoudingsverplichting rust.

Download hier belangrijke informatie over je cliëntrechten en onze privacy policy:

 

Download
Privacystatement
PRIVACYSTATEMENT Axcensa.pdf
Adobe Acrobat document 81.5 KB

Klachten?

Bij eventuele klachten zullen we altijd ons best doen om er samen uit te komen. Als je ergens ontevreden over bent dan horen we dit graag, want dat geeft ons de kans zaken te verbeteren. Ben je toch niet tevreden over de afwikkeling van je klacht? Dan kun je daarnaast nog terecht bij een externe, onafhankelijke partij. Wij zijn aangesloten bij de LVVP en de NFG.

bij klachten kunt u naar hun website: LVVP klachten of NFG

 

Voor de jeugdwet is een aparte klachtenregeling van kracht, daarvoor kunt u gaan naar: https://lvvp.info/voor-clienten/wat-als-ik-ontevreden-ben-de-behandeling/klachtenregeling-jongeren-18-jaar/

 

 


Bezoekadres:

Stiftstraat 3 

7595 LA Weerselo

Bel of mail:

06-13046856

mirjam.terriet@axcensa.nl

Privacyverklaring

Klachtenregeling

 

 

(c) 2023 Axcensa