Psychologische behandeling

Wij bieden psychologische behandeling aan zowel volwassene als jeugd. Het kan zijn dat je verschillende klachten ervaart die je kunnen hinderen in je dagelijks leven. In plaats van te leven kan het aanvoelen alsof je al je energie moet gebruiken om te overleven. Het zou kunnen dat je last hebt van een van de onderstaande klachten:

 

* Trauma

* Stress, overpannen zijn, hartkloppingen;

* Vermoeidheid zonder een lichamelijk aanwijsbare oorzaak;

* Hoofdpijn, buikpijn, nekklachten;

* Hyperventilatie;

* Boosheid, agressie, snel geïrriteerd zijn;

* Angst;

* Gevoel van leegte;

* Depressieve gevoelens.

 

Wij kunnen je helpen om jouw leven weer leefbaar te maken. Onze interventiestijl is bij voorkeur zo licht mogelijk en zo diep als noodzakelijk, met als doel om met vertrouwen een stap verder te komen. Instrumenten die ze hiervoor inzet zijn onder andere: Cognitieve Gedragstherapie, Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Schematherapie, Mindfulness en Hartcoherentie.

 

Wil je meer over Mirjam lezen? Klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

 

Naast individuele psychologische hulp bieden we nu ook een traject aan voor mensen die zowel lichamelijke als mentale klachten hebben (ALK). Dit is een traject met individuele gesprekken met zowel een psycholoog als een pmt-er en daarnaast zal er een groepsbehandeling zijn. Dit traject loopt via Axcensa maar is in samenwerking met DoeTherapie.

Voor meer informatie zie: www.mentaalkracht.nl

Bezoekadres:

Stiftstraat 3 

7595 LA Weerselo

Bel of mail:

06-13046856

mirjam.terriet@axcensa.nl

Privacyverklaring

Klachtenregeling

 

 

(c) 2023 Axcensa