Diensten

Axcensa is een praktijk voor psychologie, diagnostiek, & ambulante begeleiding. Hierbij ligt het accent op zorg. Zorg dragen voor het geheel en niet slechts voor een van de onderdelen. Het kan zijn dat je nog zoekende bent naar een praktijk waar jij een goed gevoel bij hebt of dat je nog niet precies weet welke vorm van therapie bij jou past. Bij Axcensa sta jij als individu centraal en wordt er gefocust op jouw eigen kracht, jouw kwaliteiten en jouw behoefte aan groei en transformatie. Bij Axcensa kun je terecht voor individuele behandeling voor volwassenen en jeugd &  ambulante begeleiding.

Wij bieden onze behandelingen op lokatie en/of online aan. Dit betekend voor jou dat de behandeling of begeleiding ook door kan gaan als je niet thuis bent (op vakantie of voor je werk elders bent).

Daarnaast zijn wij ook bezig om online modules aan te bieden die je naast de fysieke behandeling ondersteuning kunnen bieden.

 

Vergoedingen

Om in aanmerking te komen voor vergoede zorg, heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig. Psychologiepraktijk Axcensa heeft contracten met Menzis en DSW. Deze behandelingen worden vergoed. Bij de overige ziektekostenverzekeraars wordt de behandeling volledig vergoed indien u een restitutiepolis heeft. Heeft u een naturapolis, dan wordt doorgaans 60 tot 80% van de behandeling vergoed. Voor iedere behandeling geldt dat eerst het verplichte eigenrisico wordt aangesproken voordat de zorgverzekeraar op vergoeding over gaat.

 

Indien je geen verwijsbrief hebt moet je de behandelingen zelf betalen.

 

Vergoedingen voor jeugd en ambulante begeleiding gaat via de gemeente.

 

Volwassene

Het kan zijn dat je verschillende klachten ervaart die je kunnen hinderen in je dagelijks leven. In plaats van te leven kan het aanvoelen alsof je al je energie moet gebruiken om te overleven. 

 

Lees meer...

Jeugd

Naast behandeling van volwassene biedt biedt Axcensa ook behandeling aan de jeugd via de gemeente.

 

 

 

Lees meer ...

 

Ambulante begeleiding

Er zijn mogelijk periodes in je leven, waarbij het lastig kan zijn om je leven op de rit te houden. Je overziet het even niet meer en je kunt je soms onbegrepen voelen door de mensen om je heen

 

 

Lees meer...

 

 

 


Bezoekadres:

Stiftstraat 3 

7595 LA Weerselo

Bel of mail:

06-13046856

mirjam.terriet@axcensa.nl

Privacyverklaring

Klachtenregeling

 

 

(c) 2023 Axcensa