Diensten

Axcensa is een praktijk voor psychologie, diagnostiek, & ambulante begeleiding. Hierbij ligt het accent op zorg. Zorg dragen voor het geheel en niet slechts voor een van de onderdelen. Het kan zijn dat je nog zoekende bent naar een praktijk waar jij een goed gevoel bij hebt of dat je nog niet precies weet welke vorm van therapie bij jou past. Bij Axcensa sta jij als individu centraal en wordt er gefocust op jouw eigen kracht, jouw kwaliteiten en jouw behoefte aan groei en transformatie. Bij Axcensa kun je terecht voor individuele behandeling, ambulante begeleiding en diagnostiek.

 

Psychologie

Het kan zijn dat je verschillende klachten ervaart die je kunnen hinderen in je dagelijks leven. In plaats van te leven kan het aanvoelen alsof je al je energie moet gebruiken om te overleven. 

 

Lees meer...

Ambulante begeleiding

Er zijn mogelijk periodes in je leven, waarbij het lastig kan zijn om je leven op de rit te houden. Je overziet het even niet meer en je kunt je soms onbegrepen voelen door de mensen om je heen

 

Lees meer...

Diagnostiek

Naast behandeling en ambulante begeleiding, biedt Axcensa ook diagnostisch onderzoek aan. Dit zal meer inzicht creëren in de ervaren klachten en problematieken. Diagnostisch onderzoek zal alleen in het kader van een behandeling plaatsvinden.

 

lees meer ...